Rendezvény

A Tacuba Café & Restaurant rendezvény és party-szerviz szolgáltatásai tökéletes megoldást nyújtanak az Ön magánjellegű vagy céges rendezvényének színvonalas és problémamentes lebonyolítására.

Éttermünkben 70, teraszunkon 40 fő részére tudunk helyet biztosítani kedves vendégeinknek különböző elrendezésben.

Egyedi belsőépítészeti tervek alapján készült, nagyvonalúan elegáns, galériás különtermünkben, akár 300 főig vállaljuk családi rendezvények, esküvők, üzleti találkozók, konferenciák, baráti-és osztálytalálkozók, születésnapok, lány-és legénybúcsúk, koncertek és egyéb rendezvények lebonyolítását.

Rendezvényeinket igény szerint kiegészítő programokkal, gálavacsorával, zenével, műsoros esttel tesszük teljessé.

Rendezvénytermünkben a következő lehetőségeket kínáljuk:

  • ültetett rendezvény 80 fő  
  • kerekasztalos elrendezésben 80 fő  
  • soros elrendezésben 100 fő 
  • galéria 50 fő 
  • állófogadás 200 fő

Rendezvénytechnika

Magán- és céges rendezvények technikai hátterét a rendezvény jellege és az Ön egyedi igényei alapján modern műszaki berendezéseinkkel biztosítjuk.

(Hangtechnika, fénytechnika, projektor, DVD/CD lejátszó, stb.)

Party-szerviz

Party-szerviz szolgáltatásunk keretén belül személyre szabott ötletekkel, teljes körű szervezéssel állunk az Ön rendelkezésére. Több, mint két évtized tapasztalatával a hátunk mögött biztosítjuk rendezvényén a tökéletes vendéglátást és a kiegészítő rendezvényszervezői feladatok ellátását, ezzel időt és energiát takarítva meg Önnek.

A külső helyszínen lebonyolítandó családi és céges rendezvények vendéglátással kapcsolatos feladatait levesszük a válláról. Nem kell törődnie az ételkészítéssel, berendezéssel, dekorációval, hideg és meleg italok beszerzésével.

Egyéni ajánlatokért várjuk szíves érdeklődését, keresse bizalommal munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: iroda@tacubacafe.hu, info@tacubacafe.hu

Telefon: 06-1-258-04-24