Vendégkönyv

Hozzászólás
Jelentkezzen személyes kölcsönre és akár 500 000 euró
2019. szeptember 15.
Jelentkezzen személyes kölcsönre és akár 500 000 euró üzleti kölcsönre
A következő típusú kölcsönöket kínáljuk.
* Adósságkonszolidációs kölcsön legfeljebb 5 millió euróig
* Kereskedelmi kölcsön 5 millió euróig.
* Személyes kölcsön 550 000 euróig
* Jelzálogkölcsön 5 000 000 euróig
* Autófinanszírozás 750 000 euróig
* Kereskedelmi kölcsönök 5 000 000 euróig
* Befektetési kölcsönök 5 000 000 euróig.
Azért vagyunk itt, hogy segítsen a fiókjának megszilárdításában. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben {sacashloan.co.za192@gmail.com}
A Whassapp száma +27613923329.

Lea és Viktor
2019. május 9.
Nagyon köszönjük a mai ebédet és kiszolgálást. Felejthetetlenné tettétek a házassági évfordulónkat. Az ételek és a kiszolgálás is átlagon felüli. Sok vendéglátós tanulhatna tőletek :)

An
2018. július 13.
Kedves "Tacuba" mindenki masnak Tabasco... :) aki érti ;) Mikor lesz már végre Péntek or Szombat est, már" Retro koncertekkel és utána buli hajnalig DJ pl.: (Szamákkal) ?

Katali P
2018. július 8.
A napokban ünnepeltük itt az idősebb fiam nevenapját. Nagyonmeg voltunk elégedve. Bár pár perccel a megbeszélt idő előtt érkezünk, nem volt gond, az előzetesen megrendelt asztalunkhoz ültettek. A kiszolgáló pincér nagyon udvarias volt és nagyon gyors is. Nem kellett soká várnunk az aperiotífekre és a megrendelt ételekre sem - épp csak annyit, ami a friss elkészítésekhez kell.
Az ételek minősége nagyon jó volt, igyekeztünk olyasmit rendelni, amiket otthon nem, vagy igen ritkán készítünk. A dessertek is kíválóak voltak. De mindennel megvoltunk elégedve.
Az érfekvés szerintem közepes, mi nem engedhetjük meg magunknak akármikor, inkább csak egy-egy különleges alkalomkor, de akkor viszont nem csalódunk.

Amin csodálkoztunk és szerintem nem is mindennapos, hogy kisgyerekes családok is felkerestékk ebédidőben az éttermet és a szülők cseppet sem bánták, hogy a 4-5-6 éves csemetéik négykézláb jártak az asztalok között és alatt, kicsit sem fegyelmezték őket. A pincér udvariasan kikerülte a földön kúszó gyermekeket, hálisten nem szóltak rájuk, és persze nem szóltak a szülőknek sem, akik ezt hagyták.
Úgy tűnik, a vendéglők felkészültebbek a neveletlen gyermekek és a még neveletlenebb szüleik fogadására is.
Mindent összevetve jól éreztük magunkat, a koszt kítünő volt, sajnos a vendépglő el van rejtve egy autóút becsatlakozása után pár méterrel, vagyis nincs feltűnő helyen. Kicsit frekventáltabb helyen nagyobb sikere lenne!
Nálam megkapja az 5-ből 5 pontot.

2018. február 6.

Varsch Endréné
2016. július 3.
Több alkalommal jártunk már a Tacubában, most is kiválóan éreztük magunkat. A feltett képek magukért beszélnek, kényelmesen berendezett, levegős kellemes hely. A két fiatalember, akik kiszolgáltak, kiemelkedően udvariasan, de nem tolakodóan végezték munkájukat. Minden kérésünket, gyorsan és az elvártnak megfelelően teljesítettek. Az ételek változatosak és rendkívül izletesek, nagyon szép tálalásban. Mindez rendkívül kedvező áron. Nagyon köszönjük az étterem valamennyi dolgozójának, ezt az élményt! Munkájukhoz további sok sikert kívánunk! Mindenkinek, aki különlegesen kíváló élményben szeretne részesülni ajánljuk ezt a helyet! Tisztelettel: Varsch Endréné és családja

Kovács Zoltán
2014. szeptember 7.
Tegnap este, egy 30 fős társasággal együtt ünnepeltünk egy 50. születésnapot.
Mind a kiszolgálás, mind az ételek tekintetében maximálisat kaptunk. Külön köszönet a séfnek, aki a szervezés során rugalmasságával segített megvalósítani az étel felszolgálásának leginkább vendégbarát megoldását.
Nagyon nagy köszönettel tartozunk Harsányi Mártának, aki kedvességével, határozottságával kiváló háziasszonya volt a szerény kis ünnepségünknek, vendégeink minden kérését gyorsan készségesen teljesítette. Köszönjük Kedves Márta!
Mind vendégeink, mind pedig magunk nevében szeretnénk elismerésünket kifejezni, köszönetet mondani a tegnapi estéért és egyúttal további sikereket kívánni a Tacuba működéséhez.
Szívesen ajánljuk majd mindenkinek a Tacubát, aki kellemes környezetben, kiváló ételeket, barátságos profi kiszolgálás szeretne.

Üdvözlettel,

Kovács Zoltán és vendégei

Bús István
2013. december 7.
Kedves Márta!

Ma délután egy baráti összejövetel céljából látogattunk el az étterembe!
Egy ismerösöm ajánlására mentünk el, ahol először voltunk és nagyon kellemes meglepetés fogadott bennünket!
Kulturált,igényes, dekoratív hely!
A teljes társaság nevében köszönetem fejezem ki a személyzetnek a figyelmes és kedves fogadtatásért és kiszolgálásért!
Nélkülük nem sikerült volna ilyen jól.
Köszönet mindenért!
Amikor csak lehetőségem lesz rá, ajánlani fogom az éttermet a barátaimnak és természetesen törzsvendég leszek!
További sok siker kívánok önöknek!

Üdvözlettel: Bús István

Takó Sándor
2013. október 21.
Na emberek, aki a préri szélén akar olyanokat enni, mintha egy három Michelin-csillagos étteremben járna, az csak ide jöjjön. Jómagam és családom úgy 15 éve törzsvendégnek vallhatja magát,és bár a világ több részén volt szerencsénk jó éttermekben fogyasztani, a Tacuba bármelyikkel felveszi a versenyt. Köszönet nektek mindenért, csak így tovább a következő 15 évben is! Ránk számíthattok!

E-mailen kaptuk KÖSZÖNJÜK
2013. április 18.
Kedves Márta!

Ne haragudjon, de elutaztunk férjemmel a keresztelő után, csak most lettem gép közelben. Engedd meg, hogy teljes családom nevében megköszönjem azt a fantasztikus napot neked és a teljes személyzetnek. Nélkületek nem sikerült volna ilyen jól. Finom ételek, jó hangulat, fantasztikus kiszolgálás, és még sorolhatnám. Kérlek mindenképpen fejezd ki köszönetemet annak a bajuszos fiatal embernek, aki a kisfiamnak hozta ki az ebédet, sajnos a nevét már nem tudom, de neki is külön köszönet mindenért!
Szüleim és anyósomék már idősek, ritkán van lehetőségük étterembe elmenni, már nem igazán vágynak ilyesmire, de azt a vasárnapot még ma is emlegetik.
Még egyszer nagyon-nagyon köszönjük az odafigyelést, rugalmasságot, barátságos hangulatot részetekről.
Amikor csak lehetőségem lesz rá, ajánlani fogom az éttermet barátaimnak!


Köszönünk mindent, kérlek, mindenkivel tudasd köszönetemet és levelemet!
Üdvözlettel: a Radványi család