Vendégkönyv

Hozzászólás
Kovács Zoltán
2014. szeptember 7.
Tegnap este, egy 30 fős társasággal együtt ünnepeltünk egy 50. születésnapot.
Mind a kiszolgálás, mind az ételek tekintetében maximálisat kaptunk. Külön köszönet a séfnek, aki a szervezés során rugalmasságával segített megvalósítani az étel felszolgálásának leginkább vendégbarát megoldását.
Nagyon nagy köszönettel tartozunk Harsányi Mártának, aki kedvességével, határozottságával kiváló háziasszonya volt a szerény kis ünnepségünknek, vendégeink minden kérését gyorsan készségesen teljesítette. Köszönjük Kedves Márta!
Mind vendégeink, mind pedig magunk nevében szeretnénk elismerésünket kifejezni, köszönetet mondani a tegnapi estéért és egyúttal további sikereket kívánni a Tacuba működéséhez.
Szívesen ajánljuk majd mindenkinek a Tacubát, aki kellemes környezetben, kiváló ételeket, barátságos profi kiszolgálás szeretne.

Üdvözlettel,

Kovács Zoltán és vendégei

Bús István
2013. december 7.
Kedves Márta!

Ma délután egy baráti összejövetel céljából látogattunk el az étterembe!
Egy ismerösöm ajánlására mentünk el, ahol először voltunk és nagyon kellemes meglepetés fogadott bennünket!
Kulturált,igényes, dekoratív hely!
A teljes társaság nevében köszönetem fejezem ki a személyzetnek a figyelmes és kedves fogadtatásért és kiszolgálásért!
Nélkülük nem sikerült volna ilyen jól.
Köszönet mindenért!
Amikor csak lehetőségem lesz rá, ajánlani fogom az éttermet a barátaimnak és természetesen törzsvendég leszek!
További sok siker kívánok önöknek!

Üdvözlettel: Bús István

Takó Sándor
2013. október 21.
Na emberek, aki a préri szélén akar olyanokat enni, mintha egy három Michelin-csillagos étteremben járna, az csak ide jöjjön. Jómagam és családom úgy 15 éve törzsvendégnek vallhatja magát,és bár a világ több részén volt szerencsénk jó éttermekben fogyasztani, a Tacuba bármelyikkel felveszi a versenyt. Köszönet nektek mindenért, csak így tovább a következő 15 évben is! Ránk számíthattok!

E-mailen kaptuk KÖSZÖNJÜK
2013. április 18.
Kedves Márta!

Ne haragudjon, de elutaztunk férjemmel a keresztelő után, csak most lettem gép közelben. Engedd meg, hogy teljes családom nevében megköszönjem azt a fantasztikus napot neked és a teljes személyzetnek. Nélkületek nem sikerült volna ilyen jól. Finom ételek, jó hangulat, fantasztikus kiszolgálás, és még sorolhatnám. Kérlek mindenképpen fejezd ki köszönetemet annak a bajuszos fiatal embernek, aki a kisfiamnak hozta ki az ebédet, sajnos a nevét már nem tudom, de neki is külön köszönet mindenért!
Szüleim és anyósomék már idősek, ritkán van lehetőségük étterembe elmenni, már nem igazán vágynak ilyesmire, de azt a vasárnapot még ma is emlegetik.
Még egyszer nagyon-nagyon köszönjük az odafigyelést, rugalmasságot, barátságos hangulatot részetekről.
Amikor csak lehetőségem lesz rá, ajánlani fogom az éttermet barátaimnak!


Köszönünk mindent, kérlek, mindenkivel tudasd köszönetemet és levelemet!
Üdvözlettel: a Radványi család

Babarczy Attila
2013. február 1.
Kedves törzshelyem!
A kiszolgálás és a kaja mindig jó!Én és a család minden fontos közös ünnepet itt tartunk.a külső hely is tökéletes .
Igaz az hogy én mindig szerencsés voltam az ablak melletti helyek egyike a törzshelyünk de azért, mert mi tudjuk mikor megyünk és előre lefoglaljuk.Köszönjük,hogy nem kell azon gondolkodni mit válasszunk,mert minden finom.

Tacuba Cafe & Stage
2013. január 30.
Kedves Károly!
Köszönjük hozzászólását és elismerő szavait konyhánkról. Sajnálattal vettük tudomásul hogy az elszívórendszerünk technikai hibája ilyen problémát okozott Önnek, ezt a hibát elhárítottuk. Az éttermünk hátsó részének "nyomasztó" hangulatvilágításos fapados boxait előszeretettel használják törzsvendégeink, de köszönjük észrevételét.

Károly
2013. január 17.
Egy üzletfelem hívott ebédelni ide a napokban. Az étel kitűnő volt, de (és ezt építő kritikaként írom), az Éttetemben minősíthetetlen étel szag volt, amit természetesen a ruhám is átvett, így a délutáni találkozómat már inkább lemondtam...
Az üvegportálhoz közel eső asztaloknál sajnos nem volt hely, így az étterem hátsó traktusának nyomasztó félhomályába száműztek bennünket egy meglehetősen kényelmetlen boxba. Régen ebéd éltem ilyen jó ételt ennyire komfort nélküli és nyomasztó helyen.

Zsuzsi
2012. augusztus 10.
Kereszt-szüleim meglepetés-ajándéka volt, hogy itt ünnepeltük 18. születésnapomat. Nagyon jó volt királylánynak lenni nálatok :)
De amiért ma írok: a mai déli menüben a bébitökkel sült karaj fantasztikus volt, és a somlói...Nyammm
Kár, hogy nem jöhetek gyakrabban :)

Anna
2012. június 29.
Baráti rendezvény apropóján látogattunk el a Tacuba-ba. Svédasztalos fogadás várt - így lehetőségünk nyílt megkóstolni a Ház számos különlegességét.
Hangulat, kiszolgálás, ételek jeles!
Egy olyan helyről van szó, ahol kulináris sétát tehetnek az ínyencek...