Vendégkönyv

Hozzászólás
Babarczy Attila
2013. február 1.
Kedves törzshelyem!
A kiszolgálás és a kaja mindig jó!Én és a család minden fontos közös ünnepet itt tartunk.a külső hely is tökéletes .
Igaz az hogy én mindig szerencsés voltam az ablak melletti helyek egyike a törzshelyünk de azért, mert mi tudjuk mikor megyünk és előre lefoglaljuk.Köszönjük,hogy nem kell azon gondolkodni mit válasszunk,mert minden finom.

Tacuba Cafe & Stage
2013. január 30.
Kedves Károly!
Köszönjük hozzászólását és elismerő szavait konyhánkról. Sajnálattal vettük tudomásul hogy az elszívórendszerünk technikai hibája ilyen problémát okozott Önnek, ezt a hibát elhárítottuk. Az éttermünk hátsó részének "nyomasztó" hangulatvilágításos fapados boxait előszeretettel használják törzsvendégeink, de köszönjük észrevételét.

Károly
2013. január 17.
Egy üzletfelem hívott ebédelni ide a napokban. Az étel kitűnő volt, de (és ezt építő kritikaként írom), az Éttetemben minősíthetetlen étel szag volt, amit természetesen a ruhám is átvett, így a délutáni találkozómat már inkább lemondtam...
Az üvegportálhoz közel eső asztaloknál sajnos nem volt hely, így az étterem hátsó traktusának nyomasztó félhomályába száműztek bennünket egy meglehetősen kényelmetlen boxba. Régen ebéd éltem ilyen jó ételt ennyire komfort nélküli és nyomasztó helyen.

Zsuzsi
2012. augusztus 10.
Kereszt-szüleim meglepetés-ajándéka volt, hogy itt ünnepeltük 18. születésnapomat. Nagyon jó volt királylánynak lenni nálatok :)
De amiért ma írok: a mai déli menüben a bébitökkel sült karaj fantasztikus volt, és a somlói...Nyammm
Kár, hogy nem jöhetek gyakrabban :)

Anna
2012. június 29.
Baráti rendezvény apropóján látogattunk el a Tacuba-ba. Svédasztalos fogadás várt - így lehetőségünk nyílt megkóstolni a Ház számos különlegességét.
Hangulat, kiszolgálás, ételek jeles!
Egy olyan helyről van szó, ahol kulináris sétát tehetnek az ínyencek...